birgünhaber

Tarot falı hakkında merak edilen 8 gerçek

Tarot falı hakkında merak edilen 8 gerçek;Yüksek Topuklar ekibi olarak sizler için, tarot falı hakkında merak edilenleri araştırdık. Tarot falının ne olduğunu, nereden geldiğini merak ediyorsanız,

Tarot falı hakkında merak edilen 8 gerçek
13 Kasım 2022 - 14:22

Yüksek Topuklar ekibi olarak sizler için, tarot falı hakkında merak edilenleri araştırdık. Tarot falının ne olduğunu, nereden geldiğini merak ediyorsanız, haberimizi okumaya devam edin!

Tarotun ortaya çıkış tarihi ve kelime anlamı ile ilgili kesin bir bilgi yoktur. Ancak, ilk kez Çingeneler tarafından gizemli ilişkilerin keşfedilmesi için kullandığı bilinmektedir. Tarot falı aslında bir yaşam biçimi ve bilinç altı okuma sanatıdır. Orta Çağ’ın sonlarına doğru ortaya çıkmış olduğu söylenen ve insanlık çağının bilinen en eski kehanet yöntemlerinden biridir.

78 karttan ve iki ana bölümden oluşur. Tarot destesini, 56 karttan oluşan küçük sırlar serisi (minor arcana) ve 22 karttan oluşan büyük sırlar serisi (major arcana) oluşturmaktadır. Tarot falında bulunan kartların anlamları yorumcuya göre değişebilir. Hatta, kartlar çeşitli kültürlere göre farklılık gösterse de sembolik olarak figürler pek değişmemiştir.

Tarot kehanet yöntemi olarak oldukça başarılıdır. Tek bir kart için tek bir soru hakkınız vardır. Seçtiğiniz kartlar bilinen veya bilinmeyen gizli olay ve durumları tanımlar. Bazı konularda uyarılarda bulunur. Çoğu zaman gözümüzden kaçan şeyler fark etmemizi sağlar. Birçok Tarot destesi vardır. Simya Tarotu, Rider Waite, Katina destesi en çok kullanılan örneklerdir.

Tarot falıyla geçmişi ve geleceği değiştirmek mümkün değildir. Ancak, kartlara yüklediğimiz enerjiler sayesinde sorduğumuz sorulara alacağımız cevaplar bizi yönlendirebilir. Böylece, merak ettiklerimizi öğrenebiliriz.

Tarot falı baktırmadan önce aklınızda bir soru belirlemelisiniz. Problemlerinizi en iyi nasıl çözeceğinizi, ilişkilerinizin nasıl olacağını, aile ilişkilerinizi, iş hayatınızı sorabilirsiniz.

Tarot her zaman sorularımıza cevap veremeyebilir ama biz kartları seçmeden soruya konsantre olarak tarottan cevap alabilecek hale gelebiliriz.

Tarot falı baktırmadan önce hangi açılımı seçeceğinizde önemlidir. Özel hayatınız ve sevgilinizle ilgili durumunuzu merak ediyorsanız ilişki açılımını tercih etmelisiniz. Hayatınızın geneli hakkında bir yorum istiyorsanız Kelt haçı açılımı uygundur. Kararsız kaldığınız bir konu için de Karar açılımını tercih edebilirsiniz.

Ücretsiz tarot falı baktırmak için hemen TIKLAYIN!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu