birgünhaber

Enkaz altından 248. saatte kurtarılan Aleyna: Vazgeçmek istemedim – En Son Haber

Enkaz altından 248. saatte kurtarılan Aleyna: Vazgeçmek istemedim – En Son Haber
22 Şubat 2023 - 21:21

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 248 saat sonra enkazdan kurtarılan Aleyna Ölmez, “Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim” dedi.

Depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye’ye, enkaz altında kalan Aleyna’dan güzel haber gelmişti.

248 saat sonra enkazdan kurtarılan Aleyna Ölmez ambulans uçak ile Ankara’ya getirilmişti.

“Vazgeçmek istemedim”

Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesinde tedavisi devam eden Aleyna Ölmez yaşadıklarını ve duygularını anlattı. Zor bir süreç olduğunu söyleyen Ölmez, “Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim. Vazgeçmek istemedim. Herkes çok destek çıktı ve yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim. Bugün sayın Cumhurbaşkanımız da ziyarete geldi. Çok güzel bir histi. İyi ve gururlu hissettim. Bu kadar destek çıkılması iyi hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

“İlgilenen herkese ve ziyarete gelen Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz”

Aleyna Ölmez’in teyzesi Güler Duman ise, “Çok şükür biz de çok mutluyuz. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşıyoruz. Allah ömrünü uzun etsin. İlgilenen herkese ve ziyarete gelen Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz. Sağlıkla inşallah yürüsün ayaklansın tekrar ziyaret edelim. Allah dua eden herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu