birgünhaber

Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 160 oldu!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısı 160’a yükseldi. Öte yandan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgelerdeki hırsızlık olaylarına ilişkin soruşturmalarda tutuklananların sayısı 181 oldu

Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 160 oldu!
22 Şubat 2023 - 21:26

Türkiye’yi sarsan, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 42 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından on binlerce bina da enkaza dönüştü.

AA’da yer alan habere göre Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik tespit edilen binalarla ilgili soruşturmalarda tutuklananların sayısı 160’a yükseldi.

Bunun yanı sıra Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgelerdeki hırsızlık olaylarına ilişkin soruşturmalarda tutuklananların sayısı 181 oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu