birgünhaber

Galatasaray, muhteşem geçen 1 hafta sonrası tekrar sorunlu gündemine döndü.

Galatasaray, muhteşem geçen 1 hafta sonrası tekrar sorunlu gündemine döndü.

Galatasaray, muhteşem geçen 1 hafta sonrası tekrar sorunlu gündemine döndü.
22 Mart 2022 - 8:36

Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren, Türkiye Kupası’ndan da elendikten sonra Fatih Terim’le yolları ayırıp Domenec Torrent’le yola devam eden Galatasaray ‘da, neredeyse tüm camiayı heyecanlandıran tek unsur, Avrupa Ligi kalmıştı. Özellikle 1 haftalık süreç içinde oynanan iki Barcelona maçı ve Beşiktaş derbisi, Sarı Kırmızılı kulüpte bundan sonrası için ciddi anlamda ümit veren bir görüntü ortaya çıkarmıştı.

Belki de turu geçecekken…

Nou Camp’ta ortaya konan direnç ve alınan 0-0’lık beraberlik, zorlu yolculuk ve kötü hava koşullarında çıkılan Beşiktaş derbisinin özellikle ilk yarısındaki futbol ve galibiyet, müthiş bir hava yaratmıştı. İstanbul’daki Barcelona rövanşı da benzer bir atmosferde geçmiş ve Galatasaray öne geçtiği, belki de kazanabileceği mücadeleyi 2-1 mağlup tamamlayarak Avrupa’ya veda etmişti.

Tartışmalar devam ediyor

Bu zorlu, yorucu ama tatminkâr 1 haftanın sonrasında takımın lige nasıl bir reaksiyon göstereceği büyük merak konusuydu. Ancak Gaziantep deplasmanında ortaya konan görüntü, aslında Galatasaray’da bu sezon kronikleşmiş sorunların bitmediğini, halı altına süpürüldüğünü gösterdi. Sarı Kırmızılılar’da hem mevcut kadro hem Torrent hem de yönetimin performansı böylece yeniden tartışmaya açıldı.

Başkan ibra edilmezse…

Kulübü bekleyen en zorlu süreç ise 26 Mart’taki kongreyle birlikte başlayacak gibi görünüyor. Seçildiği günden bu yana vaatlerinin büyük bölümünü yerine getiremeyen Başkan Burak Elmas’ı ibra etmemeye hazırlanan çok ciddi bir üye kitlesi var. Elmas cumartesi günü ibra edilmezse, erken seçim mecburi hale gelecek ve Galatasaray büyük ihtimalle Mayıs ayında yeni bir başkan seçecek. Bu da yeni bir belirsizlik anlamına geliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu