birgünhaber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Galatasaray direkleri geçemiyor! Tam 13 kez…

Başakşehir mücadelesinde 31’de Abdülkerim Bardakcı direğe takılırken, 48’de de Milot Rashica topu direğe nişanladı. Bu iki topla birlikte Galatasaray bu sezon tam 13 kez direği geçemedi.

Galatasaray direkleri geçemiyor! Tam 13 kez…
13 Kasım 2022 - 14:18

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen ancak son haftalarda uçuşa geçen Galatasaray 2-2 berabere biten Alanyaspor maçının ardından bambaşka bir kimliğe büründü… Sarı-Kırmızılılar o gün taraftarı önünde 2-0’ı koruyamadı sahadan eşitlikle ayrıldı ama sonrası için söz konusu karşılaşma ateşleyici güç oldu. Karagümrük’ü 2-0 geçen Aslan, Beşiktaş derbisini de 2-1 kazandı. Cim Bom bugün de Başakşehir’i 7-0 gibi uzun yıllar unutulmayacak farklı bir skorla devirdi. Üstelik Galatasaray’ın iki topu da direkten döndü!

ABDÜLKERİM VE RASHİCA DİREĞİ GEÇEMEDİ

31’de Abdülkerim Bardakcı direğe takılırken, 48’de de Milot Rashica topu direğe nişanladı. Bu iki topla birlikte Sarı-Kırmızılılar bu sezon tam 13 kez direği geçemedi. Başakşehir zaferiyle ikinci sıraya yükselen Cim Bom 14. haftada direk konusunda da bu istatistikle zirveye yerleşti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

dorokolomontodurunkibelekşisoryollaki tamaharoşi mikoloji fataaamilrok vilork morokarşzorfali porraki şıllitorriki pulliji filletulpu lullu